• New
Персийски чар за котка. Sterling Silver Antique Finish Reflection Beads - QRS1273

Персийски чар за котка. Sterling Silver Antique Finish Reflection Beads - QRS1273

оценявам:
BGN 8.00

Продукти
На склад

Гривна или колие от отражение на мъниста изглежда чудесно за всеки повод - от небрежни излети до подобряване на любимата си "малка черна рокля Стерлинг сребро. Нашата история започва с ". Някои мъниста се отличават с висококачествени CZ, емайл или антични облицовки, както и висящи прелести, начин наистина да подобрите бижутата . След това всяко мънисто се полира до лъскав завършек . Гордеем се с нашите фантастични дизайни и отлична клапа за парите. Италианските мъниста Murano имат шапки от сребърни сребърни крайни капачки. Reflection Beads предоставя на разположение над 3000 ръчно изработени мъниста, използвайки сребро на стерлинги, златно слово сребро, 14 K злато, ръчно издухано стъкло, италианско стъкло на Murano, дихроично стъкло, естествен камък и елементи на Swarovski. Предоставя ви начин да изберете мъниста, които означават нещо за вас и ви позволяват да ги подредите по начин, който разказва вашата история - е това, за което е нашата история . Плъзгащо мънисто. " Отразяващи мъниста е създаден, за да ви даде възможност да се изразите чрез бижута. " Ние сме проектирали нашите продукти, за да можете да обменяте отражателни мъниста и чар с бижута от други популярни компании за мъниста. Мъниста за гривна за чар. Съвместим с гривни с марката Pandora.

Характеристики

Може и да ви хареса

Солидна 14k жълто злато, гравираща идентификация на име на бар етикет овална ID Figaro гривна - със защитена закопчалка за заключване на омари 8

BGN 3.00

Изработена с най висококачествена изработка 14 K жълто злато, гарантирано, удостоверено с 14 K печат.Матер�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.