• New
MMF - Мъжки суичър Пълнозземния пуловер, до мъже с размер 5XL - емоджи намигва се лице

MMF - Мъжки суичър Пълнозземния пуловер, до мъже с размер 5XL - емоджи намигва се лице

оценявам:
BGN 12.00

Продукти
На склад

Припокритата тъкан през цип позволява пълен преден печат. Много удобно годни за носене през целия ден и вашата суичър с качулка се приспособява като любим любим, представящ модерен моден прилягане . Джобове за торби. Класическо прилягане. Предлага се в широка гама от цветове, за да комплиментира всеки гардероб, тези мъжки суичър с пълен цип осигуряват перфектното прилягане и мекото усещане за ежедневното облекло./L YD (CA), 50/50 Preshrunk памук/полиестер. Идеален за всяка дейност; Перфектен за плаж, туризъм, къмпинг, риболов, лов, пътуване, дълъг полет на авиокомпания, йога, тренировка, тренировки, фитнес зала, фитнес, изпълнение на пилатес упражнения аеробика и т. Толкова е меко, че ще се влюбите в него . Припокритата тъкан през цип позволява пълен преден печат. Джобове за торби. Лек и сгъваем за лесно опаковане, удобство за свободното време или друг спорт, дейности на открито. превъзходен материал без пот, който действа като най-добрият празен. Перфектен за Коледа, Ден на бащата за татко, Ден на майката за мама, идея за подарък за приятели, перфектната идея за вашия брат или сестра. Супер лек и гъвкав. Удобно в носенето и ви кара да се чувствате страхотна свобода. Ултра лек и сгъваем за лесно опаковане.MMF - Мъжки суичър с пълна цип, до мъже с размер 5 XL - Emoji Winky Facemens Full -Zip с качулка суичър. Сив перлен етикет от сълзи. Подарете им като подарък, това е нещо, което ще носят през цялата година. MMF - Мъжки суичър с пълна цип, до мъже с размер 5 XL - Emoji Winky Facemens Full -Zip с качулка суичър. Тази дреха прави най -добрата идея за подарък за вас, семейство или приятел. Ние носим размери до 3 XL. Можете да носите тази суичър за пуловер с качулка с дълъг ръкав, докато ходите да пазарувате, фитнес, училище или да я добавите към гардероба си през уикенда, за да използвате ежедневно.

Характеристики

Може и да ви хареса

Небрежен бутон с късо ръкав риза за мъже Атлетично прилягане на цвета патч завой пуловер тениска модна лека тройника отгоре черно l

BGN 13.06

♥ Здравей, Уважаеми клиенти, (ლ╹◡╹ლ) Добре дошли в ☛vsssj☚ Store ♥♥ VSSSJ е фокус върху жените меки, еластич�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.