• New
Asscher Cut Moissanite Politaire Ring в обстановка със скрит и елегантен акцент, стерлингово сребро, САЩ 4.50

Asscher Cut Moissanite Politaire Ring в обстановка със скрит и елегантен акцент, стерлингово сребро, САЩ 4.50

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Пръстенът е монтиран в плътно злато, великолепен пръстен за вашия прекрасен партньор в живота Информация за производството : Ringssku : WM-RI0721126337ing Размер : Размер на САЩ 4. Този зашеметяващ пръстен за пасианс, украсен с ашер отрязани мойсанит като пасианс в обстановка със скрит и елегантен акцент. Rosec Jewels гарантира експресна и безплатна доставка на вашите поръчки, заедно със сертификат за автентичност за вашето удовлетворение. Перфектен подарък за всички поводи като годишнина, сватба, годеж, валентин, рожден ден, Нова година, Коледа, Абитуриент, Абитуриент, Деня на благодарността .50 925 Стерлинг сребро Вариация Тегло на камъни : 3. На разположение сме 24x7 за помощ на клиентите и удовлетворение. Вземете вашия продукт, гравиран безплатно , Персонализиран или персонализиран. Вземете 30-дневна политика за връщане! Те са готови да предложат или подарък, за да спестите ценното си време от опаковки. Ние също ви предоставяме безплатен сизер за пръстен, така че да избегнете караница в последния момент да има перфектен пръстен, който да се побере. Rosec Jewels имат изключителна и достъпна гама от фини бижута, налични в огромно разнообразие от ценни и полу -скъпоценни скъпоценни камъни за мъже и жени. Използваме блестящ безцветна мойсанит за нашите бижута, които ще предостави на всеки скъпоценен камък блестящ блясък .

Характеристики

Може и да ви хареса

1.98ct кръг изрязано черно естествено они 14k Жълто злато гравиране изявление Булчинска годишнина Ангажимент Сватбен пръстен размер 6.25

BGN 273.59

Всички бижута, продадени, произведени и проектирани от Clara Pucci и придружена от нашата карта за автентичн�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.