• New
Есента и зимата жените твърди цветни пухкави чехли, които не са подлежащи и износване на памучни чехли с плоска къща

Есента и зимата жените твърди цветни пухкави чехли, които не са подлежащи и износване на памучни чехли с плоска къща

оценявам:
BGN 1.67

Продукти
На склад

2 Изписвания : Модел : Плейн Върх Материал : Плюшмолен материал : Буберсоле Slippersnote : 1. Капачката на пръстите на краката има дизайн против сблъсък, а краката е удобна и не ви смила краката. Използвайте пух, удобен и удобен за кожата, за да запазите топло. Екологично чист и издръжлив, не лесен за падане, придружава ви през студената зима. Цветът ще се промени малко под различна светлина, моля, разберете. Подходната е интегрирана в засенчването, неплъзгащото и износване, а материалът е лек и неплъзгащ. Използвайте пух от висока плътност, удобно и удобно за кожа , придружават ви през студената зима . Колегите, които увеличават триенето, правят ходенето по -удобно и ви дават по -добро изживяване. Подметката е интегрирана в засенчването, неплъзгащото и износване, а материалът е лек и неплъзгащ. капачката на пръстите на краката има дизайн против сблъсък, а краката е удобна и не ви смила краката . Размерът се измерва ръчно и може да има грешка от 1-3cm. Колегите, които увеличават триенето, правят ходенето по-удобно и ви дават по-добро изживяване на носенето .Точки за куршуми : 1.

Характеристики

Може и да ви хареса

Бебешки обувки Момчета момичета бебешки маратонки, които неплъзнеха гумено подметка за детско ясли първите обувки за проходилка 0- месеца

BGN 19.73

Моля, вижте внимателно диаграмата на размера в описанието на продукта, преди да закупите Моля, разрешет�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.