• New
Soimoi Georgette Viscose Fabric палмово дърво, мъже и жени плажни отпечатъци от плат по двор

Soimoi Georgette Viscose Fabric палмово дърво, мъже и жени плажни отпечатъци от плат по двор

оценявам:
BGN 2.67

Продукти
На склад

Всички са дизайни са нови и проектирани в нашето студио от специализирани текстилни дизайнери, които имат звукови познания за производството на тъкани и тяхното използване на крайните продукти Материал : Брой на Georgette Viscose прежда : 60 D x 60d GSM : 65. ✤ Характеристика : Леко тегло, полупрозрачен. 42 инча тъкан се продава от двора и се нарязва по поръчка. ➽ PS : Цветовете могат да варират според качеството на тъканта, GSM & Threadcounts също . Грижа за измиване : Средно машинно измиване, топло желязо, желязо, докато е влажно. Soimoi Beach Print Georgette Viscose Fabric. Тези тъкани са проектирани според съвременната модна тенденция чрез използване на вискоза и Georgette нишки. ✤ Ширина : 42 инча. Започвайки от създаването на дизайн до процеса на окончателната тренирана работна ръка за печат на тъкани, е подравнена, оборудвана с най -новите модни технологии и техники, което прави тъканите по -жизнени и прецизни, докато изглеждат на снимките. ✤ Грижа за измиване : Средно машинно измиване, топло желязо, желязо, докато е влажно. В процеса на печат на тъканта не се използват вредни химикали. ➽ PS : Цветовете на снимките са възможно най -близки до истинския продукт, но моля, знайте, че всеки монитор и компютърните цветове дават малко по -различно.

Характеристики

Може и да ви хареса

Soimoi акварелен плод от печат, памучен камбрик, квилинг плат, продаван от двора широк, средно тегло памучна тъкан, отвеждания, синьо, синьо

BGN 4.08

✅ Характеристики : Броят на преждата 60те*60те опаковки : 60 вътък 60, плътност : 92*88, тегло : 3,52 унции на двор GS

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.