• New
The Simpsons Sange's Little Helper Enindeer Ears Holiday-Тениска с къси ръкав за деца-персонализирано-бели

The Simpsons Sange's Little Helper Enindeer Ears Holiday-Тениска с къси ръкав за деца-персонализирано-бели

оценявам:
BGN 0.67

Продукти
На склад

3/4 "сплетена с ребра яка 100% памук преди рунки. Поради уникалния характер От тези елементи персонализираните елементи не могат да бъдат върнати или разменени, освен ако не са повредени или дефектни. Етикет за разкъсване. Всяка поръчка се отпечатва при покупка и се счита за персонализирана. Екранно изкуство. Магия в детайлите.Официална стока за The Simpsons The Simpsons Holiday Thiss за мъже, жени, момчета и момичета; Тениските на Simpsons за почивка; Тениските на Simpsons Sante's Little Helper за почивка; Празнични подаръци за феновете на Simpsons; Съответстващи на семейните тениски на Simpsons за празнична рокля за веселия сезон с тази забавна тениска за почивка на Simpsons с участието на семейното кученце, малкият помощник на Дядо Коледа. Врат на екипажа. Залепени шевове за шия и рамо за издръжливост. Моля, разрешете 2-3 седмици за доставка . Кратки вградени ръкави. Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка. Box, APO или FPO адрес. 50 Съединени щати. Тя може да бъде изпратена само на физически адрес, а не до P. С любезната хрътка, облечена с уши на елени, този празничен Tee Simpsons е задължителен за любителите на кучетата и феновете на Simpsons.

Характеристики

Може и да ви хареса

Kid Toddler ризи тениски 4-ти юли многоцветни отпечатани тийнейджъри момчета момичета новост сладък къс ръкав Unise Leisure Tops Baby Child Kids Playwear Streetwear

BGN 9.49

32 '' Размер : 110 Препоръчителна възраст : 56 години Бюст : 74см / 29 Новородени бебешки дрехи облекло за бебета

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.