• New
Лодка с челюсти в одеяло от руно на устата 36 '58'

Лодка с челюсти в одеяло от руно на устата 36 '58'

оценявам:
BGN 10.76

Продукти
На склад

Одеяло от руно - 100% одеяло от полиестер от руно. Официално лицензиран - всеки от нашите дизайни е официално лицензиран и 100% автентичен. Отпечатани само едностранчиви . Рождени дни, Коледа, Ден на бащата, Ден на майката, Ханука, Ден на Свети Валентин ̶̶ Какъвто и да е специалният повод, зарадвайте тези, които са трудно купуващи приятели и членове на семейството с перфектния подарък! Машинно измийте студено и сухото ниско. Всеки от нашите дизайни е официално лицензиран и 100% автентични, което ги прави идеални за суперфана с боядисани във вълната. Да не говорим, че нашите продукти са идеалният празничен подарък, подарък за рожден ден или просто се почерпете!. Грижи се - нашите продукти са машинно миещи се. Разполага с тегло на тъканта от 300 GSM. 100% удовлетворение гарантирано - ако не сте доволни от нашия продукт, ние ще го заменим или ще ви възстановим незабавно . Ръчно отпечатани в САЩ-Всички наши продукти са отпечатани ръчно в САЩ, използвайки процес на сублимация на багрилото, който създава леки несъвършенства по шевове и/или гънки, които са уникални и част от всеки артикул . Дизайните са създадени от нашия невероятно талантлив от екипа за графично изкуство на House, който често ръчно рисува и илюстрира всеки дизайн . Изработен от 100% полиестер от руно, това одеяло с шарени ще ви държи уютно от сесията в събота вечер до тези мързеливи неделни следобеди.

Характеристики

Може и да ви хареса

Nosbei одеяло розово носбей флорали хвърлете одеяло за момичета жени Подаръци за деца Възрастни Nosbei Soft Coute Fleece Bendle за диван диван легло 40x50

BGN 2.33

Това одеяло от руно е не само супер уютно, но и дишащо и леко Топли съвети : Материал : Плюшена тъкан на фл

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.