• New
Британците направиха 18K жълто злато естествено Opal & Sapphire Womens Anniversary Ring - Опции за размер - размер 11.5

Британците направиха 18K жълто злато естествено Opal & Sapphire Womens Anniversary Ring - Опции за размер - размер 11.5

оценявам:
BGN 3.00

Продукти
На склад

Не е нужно просто да вземете нашата дума за това, бъдете сигурни, че съдържанието на благородни метали в този пръстен е тествано от експертите в офиса на анализа, създаден от 1300 г. и богато украсеното, art nouveau естетика . Размери 4 до 12 налични, включително четвърт и половина размери - вашият пръстен ще бъде направен за поръчка в нашите собствени работилници, за да можем да ви предложим както големи, така и малки размери без допълнителни разходи или време . За да ви помогне да поддържате пръстените си добре Състояние, ние изпращаме с инструкциите за пръстена как да се грижим за пръстена, както и манометър, който да ви помогне да получите перфектното прилягане.Този елегантен трилогичен пръстен е изцяло направен тук в Англия от Pure 18 K Gold и е поставен с три блестящи скъпоценни камъни, еднакво с размери 4,5 мм (0,18 ") с размер. Истинско твърдо 18k жълто злато, независимо тествано, одобрено и подпечатано от офиса на анализа в Англия. Следователно можете да бъдете Сигурен, че това е бижу, което е изработено от опитни бижутери и качеството и изработката са проверени на всеки етап от производствения процес. Проектиран и направен в работилницата на традиционен семеен бижутер, създаден 1954 г. Идеален специален подарък - даване на артикул от Бижутата като подарък изразяват много повече.

Характеристики

Може и да ви хареса

1.98ct кръг изрязано черно естествено они 14k Жълто злато гравиране изявление Булчинска годишнина Ангажимент Сватбен пръстен размер 6.25

BGN 273.59

Всички бижута, продадени, произведени и проектирани от Clara Pucci и придружена от нашата карта за автентичн�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.