• New
Мъже жени запушват пяна бегач обувки ежедневни кухи спортни обувки леки ходещи маратонки без плъзгане водни обувки приплъзване на открито закрито летни плажни са?

Мъже жени запушват пяна бегач обувки ежедневни кухи спортни обувки леки ходещи маратонки без плъзгане водни обувки приплъзване на открито закрито летни плажни сандали дишащи облачни слайдове хлъзгачи

оценявам:
BGN 5.99

Продукти
На склад

На колко години е подходящ за носенето на хората? Дизайнът с плоско дъно гарантира, че хората от 10-60 години могат да го носят "【Бързо възстановяване и безплатна борса】 100% най -добрите клиенти Услуга гарантирано : Ако сандалите, които сте получили, не отговарят на вашите очаквания, моля, свържете се с нас възможно най -скоро. Моден дизайн и многофункционални : Водоустойчивите сандали на модата са идеални за ходене, туризъм, къмпинг, преход , Плаж , парти за басейн, активно в градината и множество дейности на открито. Освен това е много добър избор да дадете на сина си, баща, съпруг или гадже чифт удобни плоски сандали като подарък. Любезно напомнете на нашата диаграма за оразмеряване на обувките е предназначена само за справка. Префект присъстващ : Можете да го купите и да го носите сами.Подходящ е за различни поводи, ежедневни работни пътувания, у дома или на почивка. 【Ергономичен дизайн Вие пътувате или походи, еластичността на краката може да помогне да се абсорбира вибрацията от земята, като ви кара да се почувствате като ходене по облаци. Подобрено сцепление - тази трайна гумена подметка е собствено съединение, което Осигурява производителност и издръжливост на Turf захващане. Вземане на тези класически ежедневни сандали, можете да му се насладите в ходене, плаж, лятно парти и ежедневно облекло.

Характеристики

Може и да ви хареса

Бебешки обувки Момчета момичета бебешки маратонки, които неплъзнеха гумено подметка за детско ясли първите обувки за проходилка 0- месеца

BGN 19.73

Моля, вижте внимателно диаграмата на размера в описанието на продукта, преди да закупите Моля, разрешет�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.