• New
Вериги за колиета Код Кол Колче за жени момичета Златна верига Колие вдъхновяващи бижута Рожден ден Свети Валентин Подаръци за Деня на майката за жени Мама дъщеря ?

Вериги за колиета Код Кол Колче за жени момичета Златна верига Колие вдъхновяващи бижута Рожден ден Свети Валентин Подаръци за Деня на майката за жени Мама дъщеря приятели

оценявам:
BGN 0.33

Продукти
На склад

Обещаваме качеството на нашето колие същото като описание и картина още по -високо качество Оформете тази огърлица като индивидуално изявление или подредено сред другите бижута. За всеки повод - това красиво минималистично огърлица на веригата е шикозно и без усилие. Не се притеснява от размера . Смислен подарък - Всяко колие с код пристига в доста кадифена чанта за подаръци, с карта, така че получателят да може да прочете съобщението си . Тези кодови колиета са изработени от материали, истинско златно покритие и мини мъниста, ще Никога не избледнявайте, омазвайте се и завъртете китките си зелено.Съдържа : 1 Код на колие бижута е специален начин за изразяване на настроение, подходящо за жени мъже и момичета, подарък за пътуване, подарък за дипломиране, подаръци за Свети Валентин, Подаръци за Деня на майката, Подаръци за Деня на благодарността, Коледен подарък за приятели, двойка, членове на семейството Или за човека в живота ви, който не иска да покаже на целия свят как се чувстват към вас.

Характеристики

Може и да ви хареса

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.