• New
Vigorbear Коледна каубойска шапка за мъже жени снежинка перо перо пачуърк дишаща широка капачка на ръба

Vigorbear Коледна каубойска шапка за мъже жени снежинка перо перо пачуърк дишаща широка капачка на ръба

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Един размер е подходящ за повечето обиколки на главата за възрастни и може да се носи както от мъже, така и от жени Висококачествен материал : Шапката е изработена от висококачествена нетъкана тъкан, която е мека и удобна, пасва на главата ви и е издръжлива. Сезон : Всички сезони. Тип модел : пачуърк.5 * 35 * 33 cm/5. Един размер : 13.5 * 35 * 33 cm/5. Дизайн : Перо пачуърк каубойска шапка, модел на снежинка, декорация на лента за печат на букви, класическо ретро, Очарователна шапка .99 инча (H * L * W). Ако продуктът има някакви проблеми с качеството, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем да разрешите проблема възможно най -бързо.99 инча (H * L * W). Моля, разберете, че може да съществува отклонение от 1-2 см. универсален стил : Тази шапка може да бъде сдвоена с дънки, рокли, тениски, панталони и странни дрехи .Коледна каубойска шапка, перо от перо от перо за перо дишаща широка шапка за мъже за мъже. Пол : Жени, мъже. Поради осветлението и мониторите има малка разлика между картината и истинския елемент . Размер на възрастните : 13. Повод : Подходящ за Коледа, Хелоуин, ежедневно свободно време, дейности на открито, фотография и спортни събития, за да ви добавят чар. Материал : Нетъкана тъкан. Съдържание на пакета.

Характеристики

Може и да ви хареса

Guvpev Fashion Women Men Регулируем цветен блок Бейзболна шапка Етнически вятър отпечатан риболов на шапка на капачката - многоцветна, един размер

BGN 1.33

Описание : Модни жени мъже регулируем цвят Бейзболна шапка Шапка Етнически вятър отпечатан риболов на ш

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.