• New
Vedolay Boys Fall Tops Boys Top дълъг ръкав Небрежен лек пуловер Разхлабена солидна суитчър, сив 18- месеца

Vedolay Boys Fall Tops Boys Top дълъг ръкав Небрежен лек пуловер Разхлабена солидна суитчър, сив 18- месеца

оценявам:
BGN 11.33

Продукти
На склад

Поставяне на качулките плоски, за да изсъхнат Ако имате въпроси, моля, почувствайте се да се свържете с нас. Просто сдвоете с дънки, маратонки, кльощави гамаши или ботуши за слаб, но модерен стил. Също така, отлично е да добавите термично бельо вътре в суитчъра, за да запазите топло . Характеристики : Дълъг ръкав, размит, наполовина бутон нагоре, с качулка, два джоба, Палх цвят, пуловер шерпа палто за момчета и момчета. Машинно миещо се : Измийте тази суичър с качулка с други предмети, които са в една и съща цветна група, изберете най -нежния цикъл и студена вода. Тип ръкав : дълъг ръкав. Тип модел : Карикатура. Може да го поддържа страхотно възможно най -дълго. Висококачествен материал : Изработен от полиестер и памук, пухкавата тъкан е мека и дълготрайна, като гарантира, че вашите малки момчета имат добро изживяване в ежедневната активност . Пол : Момчета, момичета.Момчета за малко дете момичета коледна карикатура дърво снежен човек отпечатъци с дълъг ръкав пуловер суичър върхове дрехи момчета активна качулка : Коледа.

Характеристики

Може и да ви хареса

Eyicmarn Деня на независимостта деца момчета дрехи костюми ивици звезди от печат на яка с яка къси ръкави ризи червени къси шорти комплект

BGN 0.33

Денят на независимостта деца момчета дрехи костюми ивици звезди печат спускаща яка с къси ръкави ризи ч

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.