• New
Малко дете дете малки момичета кадифени панталони звънец до дъното панталони дълги панталони

Малко дете дете малки момичета кадифени панталони звънец до дъното панталони дълги панталони

оценявам:
BGN 12.26

Продукти
На склад

Дизайн : Топлият панталон на детето показва активен и енергичен стил, с подгъва и еластична лента на талията, подходяща за вашите момичета през тази есен и зима Цветните дрехи трябва да се измиват отделно, за да се избегне избледняване. Повод : Панталоните на лятото на бебето са подходящи за ежедневни поводи за свободното време, като пазаруване, парти, клуб, празник, пътуване, снимка, плаж и училище и т. Грижи за облеклото : моля, студено или машинно измиване/не избелвайте/сухо. Мека тъкан с функции на усвояване и вентилация на влагата, еластична и светлина, грижи се за кожата на вашето бебе . Риза, спортни обувки или високи обувки, за да създадете модерен стил на бебета .Краткото описание не е налично материал : този бебешки панталони е изработен от висококачествено кадифе.

Характеристики

Може и да ви хареса

Glonme Kids Sweatpants Еластична талия панталони Карикатури панталони Пръвни дрехи Топли дъна Небрежен прав крак джогинг панталон роза червено

BGN 11.21

Моля, сравнете размерите на детайлите с вашите, преди да купите !!! 2 Моля, разрешете 13 см се различава пор�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.