• New
Обеци от Miayilima за жени тюркоаз и реколта сълза синьо бохемски просто - колие обеци Бохо Тюркоаз Западно висящи за жени Dangle Girls Комплекти Обеци Обеци Обеци Обеци Обец?

Обеци от Miayilima за жени тюркоаз и реколта сълза синьо бохемски просто - колие обеци Бохо Тюркоаз Западно висящи за жени Dangle Girls Комплекти Обеци Обеци Обеци Обеци Обеци

оценявам:
BGN 2.00

Продукти
На склад

Ако не сте сигурни в размера, моля, изпратете съобщение до нас; стоките се доставят от Съединените щати, а пакетът е Очаква се да бъде получен в 7-3016 Daysturquoise и Vintage Teardrop Blue Bohemian Simple - Обеци от огърлица Бохо Тюркоаз Западно висящи за жени Дрънка момичета Комплекти Обеци Обеци Комплекти Обецинелски Той носи елегантен и грациозен вид на всеки. Скъпоценните камъни може да са били лекувани, за да подобрят външния си вид или издръжливостта и могат да изискват специални грижи. Артикулът се предлага без въпроси, за които се задава гаранция за връщане на парите, комбинирани с обслужване на клиенти. Подаръци за жени; модни обеци за жени; пазарувайте с увереност. Артикулът се предлага без въпроси, за които се задава гаранция за връщане на парите, комбинирани с обслужване на клиенти. Бижута за работа; подаръци за бижута; фантастични бижута.Относно размера : Азиатската единица е различна от размера на САЩ, 1 инч = 2,54 см; 10 инча = 25,4 см; можете да прецените действителния размер чрез преобразуване; моля, проверете подробната информация Befote Order. Подарък за важен - този комплект е отличен подарък за годишнини, булки, сватба, празник, абитуриенти, рождени дни или просто изненада, за да напомни на това, че е специален как човек как е Много ви интересува. Обеци 2 инча кръгли мъниста симулирано колие от тюркоазе и обеци Гаранция за удовлетвореност от сетство - когато поръчате днес, вие сте защитени.

Характеристики

Може и да ви хареса

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.