• New
Дами парфюм цветна печат душ завеса модна баня завеси мода момичешки жени полиестер баня декор с куки

Дами парфюм цветна печат душ завеса модна баня завеси мода момичешки жени полиестер баня декор с куки

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Цветове на вибраните, ясното изображение, безобидно и без избледняване . Така че водоустойчивите завеси за душ могат да поддържат вашата баня суха и чиста. Лесен за инсталиране, комбинирана опаковка : Комплектът за завеси за душ включва 12 куки с форма на С. А завесата за душ на костенурката е пришита с тънки и стегнати игли, които няма да паднат. Те също имат перфектен драпиране, за да им попречат да плават и да ви осигурят удобно време за къпане. 【Премиум качество и отпечатък и отпечатък 】 100% полиестерна завеса за душ с тегло на дъното. [претеглена подгъва] по -тежко и по -стабилно, поддържане на перфектна драперия и не се размахва, осигурявайки ви удобно изживяване на душ. С тях, завесите за душ могат лесно да бъдат инсталирани на прави/извити душ пръти за избор на размер : W90 × H180, W150 × H180, W180 × H180, W180 × H200 CM [Списък на продукта] 1 завеса за душ и 12 куки .Завесата за душ е изработена от внимателно подбрана и старателно тествана полиестерна тъкан, която е водоустойчива, издръжлива, мека, без бръчки и безмилостно. Останете на повърхността, бързо отблъсквайте и изсъхнете. Без ръжда или деформация. 【Засенчване и защита на поверителността】 Завесата за душ в банята е изработена от висококачествена и непрозрачна тъкан от висок клас, която е много подходяща за защита на личната поверителност.

Характеристики

Може и да ви хареса

Пеперуда маргаритка слънчогледов душ завеси за завеси ретро флорална реколта селска къща цветна селска дървена баня декор комплекти

BGN 0.67

Опреснявайте банята си с освежаващи цветове Лесни за инсталиране : Шайрите и куките са лесни за инстали�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.