• New
Флорална граница на мъниста фъстъчено масло от желе с време за чар пасва на всички европейски гривни

Флорална граница на мъниста фъстъчено масло от желе с време за чар пасва на всички европейски гривни

оценявам:
BGN 14.99

Продукти
На склад

Подхожда на всички основни гривни на марката като Pandora, Troll, Chamilia, Carlo Biagi, Zable и други гривни за добавяне на зърна! Всички наши продукти гордо се произвеждат в Атланта, Джорджия. Размерът на отвора е приблизително от 4,8 до 5 мм - размерът на мънистата е 14 мм х 9 мм. Гаранция за удовлетвореност от връщане на парите. Направен в Атланта, Га. Изберете от двадесет хиляди дизайна в нашия инвентар за всеки повод! Всички наши мъниста са перфектно оразмерени за всяка модна гривна за змийска верига. Neonblond е лицензиран продукт за продукция на търговска марка Идеален подарък за Коледа, Ден на майката, Деня на влюбените, подаръци за дипломиране, булчински подаръци или специален повод.Класика на Neonblond, нашето подписване на мъниста е релефно с „мънисто, направено с любов“, за да изрази ръчно изработеното качество на нашите продукти.

Характеристики

Може и да ви хареса

Месаза майка дъщеря гривна Обратно към училищни подаръци, съвпадащи с изрязване на сърдечно желание гривни Мама и мен бижута подаръци

BGN 19.81

Класически дизайн Две отделни гривни, включващи изрязани сърдечни дискове за майка и мъничко сърце за �

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.