• New
Мъниста waco, t червен чар пасва на всички европейски гривни

Мъниста waco, t червен чар пасва на всички европейски гривни

оценявам:
BGN 2.00

Продукти
На склад

Размерът на отвора е приблизително от 4,8 до 5 мм - размерът на мънистата е 14 мм х 9 мм Изберете от шестдесет хиляди дизайна в нашия инвентар за всеки повод! Всички наши мъниста са перфектно оразмерени за всяка модна гривна за змийска верига. Подхожда на всички основни гривни на марката като Pandora, Troll, Chamilia, Carlo Biagi, Zable и други гривни за добавяне на зърна!.Класика на Neonblond, нашето подписване на мъниста е релефно с червени сърца, за да изрази ръчно изработеното качество на нашите продукти. Гаранция за удовлетвореност от връщане на парите. Neonblond е лицензиран продукт за продукция на търговска марка Идеален подарък за Коледа, Ден на майката, Деня на влюбените, подаръци за дипломиране, булчински подаръци или специален повод. Всички наши продукти гордо се произвеждат в Атланта, Джорджия. Направен в Атланта, Га.

Характеристики

Може и да ви хареса

Солидна 14k жълто злато, гравираща идентификация на име на бар етикет овална ID Figaro гривна - със защитена закопчалка за заключване на омари 8

BGN 3.00

Изработена с най висококачествена изработка 14 K жълто злато, гарантирано, удостоверено с 14 K печат.Матер�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.