• New
Kitsin Kitchen Sheer завеси, сплайсинг на райета дизайн на лента за текст

Kitsin Kitchen Sheer завеси, сплайсинг на райета дизайн на лента за текст

оценявам:
BGN 7.19

Продукти
На склад

Кафе завесите позволяват естествена светлина, отворете завесите и получавате пълната топлина на слънцето Сервирайте добре : Не само тези кухненски завеси на Voile осигуряват уединение, но и позволяват на меката светлина на слънцето да се влива леко в стая. Качествен материал : Нашите завеси от нивото на прозореца са изработени от първокласна тъкана от изкуствена бельо, боядисана от прежда, предлагайки ви удобна и здравословна среда. Voile чисти завеси ви дават възможно да оцените красивата сцена извън прозореца, а също така да ви дадат перфектна среда, за да се насладите на домашен Life Easy Cerethese Striped Voile завеси са лесни за инсталиране. Просто плъзнете завесата в широкия джоб на пръта и след това ги окачите на прозореца. Няма нужда от избелване. Завесите ще намалят ултравиолетовите лъчи на слънцето и ще предотвратят избледняването на мебелите ви. Описание : Цвят : Розово/Син/Кафяв/Зелен/Симатериал : Полиестернизира : 54 "x 15 ", 27 "x 30 ", 27 "x 24 ", 27 "x 45 ", 27 " x 36 "Тип на стаята : Кухня, баня, кафене Настройки, моля, разберете любезно. Premium Faux Linen Textured Textured Dysed тъкана тъкан при 120 GSM. Множество функции : Използвайте пригодените чисти завеси за кафе, за да покриете долната част на прозорците или да се използват само на прозорци по -къса дължина, той ще се координира и Подобрете външния вид на вашата кухня, баня, перално помещение, студио или каквото сте ги използвали . Стандартен размер : Пакетът включва 1/2 панелни нива. Тъканата тъкан, боядисана от прежда, ще ви предложи удобна и релаксираща среда и ще осигури усещане за селски и естетика за филтриране на светлините може да защити вашата поверителност и да позволи някаква естествена светлина в стаята ви.

Характеристики

Може и да ви хареса

Unicorns дъги се облаци звезди и кристали японски норен завеса за вратата на вратата на вратата на вратата Завеси за памучно бельо завеса

BGN 1.67

Супер мека ръка се чувства лесно да се сгъне компактно Супер меката ръка се чувства лесно да се сгъне ко�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.