• New
Ruhuadgb универсален стикер за нокти, лесен за залепване за женско задно лепило

Ruhuadgb универсален стикер за нокти, лесен за залепване за женско задно лепило

оценявам:
BGN 2.33

Продукти
На склад

Той е подходящ за изкуство на ноктите и декорация на ноктите. Разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елементите може да е малко по -различен от снимките. Има различни видове изображения на лазерно печат, които са привлекателни за придържане на ноктите ви. Важно е този продукт да има множество изображения и цветове, за да изберете за декориране на нокти. Той е направен от документи . Поради множество изображения и снимки на лазерен печат, той е очарователен и красив за вас да украсявате ноктите си . Можете да разкрасите ноктите си, като използвате този стикер, който, който е богат на разнообразни снимки и изображения . Дължината на продукта е 12,2 см, ширината е 7,5cm.Описание : Стикерът за нокти има различни видове изображения за лазерно печат, които са привлекателни за залепване на ноктите ви. Спеденциран с материал без накисване и удобен за кожата, той е безопасен за кожата и пръстите ви и лесен за използване. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване.

Характеристики

Може и да ви хареса

keusn четка за нокти Елегантна комплект писалка с лъскава дръжка, лесен за използване инструмент за очна линия, подходящ за домашен салон

BGN 5.66

Искрена услуга Ако имате проблеми с този продукт, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип за об�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.