• New
Rosarivae Coral Fleece Art Art Hand Rest Salon Wrist Rest Възглавница за красота доставка

Rosarivae Coral Fleece Art Art Hand Rest Salon Wrist Rest Възглавница за красота доставка

оценявам:
BGN 77.99

Продукти
На склад

Подходящ За красота на ноктите, салон за нокти, тренировки за нокти, личен дом за дома Като постелка, за да защитите работните си повърхности от петна и разливи.Описание Като възглавница за ръчна ръка на ноктите, решете проблема, че ръката ви се чувства уморена, след като дълго време да рисувате ноктите си и да ви накара да се насладите на удобен процес на маникюр.55in -може да предпазите брояча си от продуктите за подаване на прах и маникюр, докато вашите клиенти да стабират ръцете си. Характеристики -Material : Coral Fleece -Size : 30. Включена опаковка : 1 х възглавница за почивка на ръка може да предпази вашия брояч от праха за подаване и маникюр , който е добре изработен от първокласен материал за удобна и практическа употреба. Чудесен за професионални специалисти по нокти, обучаем на ноктите, ръчно изработени любители. -Постационално за красота на ноктите, салон за нокти, тренировки за нокти, лична употреба на дома. Поставете ръката си върху възглавницата директно, когато маникюр, много удобно. -Покусител на изкуството на ноктите, който е добре направен от първокласни материали за удобна и практическа употреба. -И възглавницата е чудесен начинаещ аксесоар за тези, които експериментират с изкуството на ноктите или които просто искат да го изпробват, също и професионален инструмент за салон за нокти.

Характеристики

Може и да ви хареса

keusn четка за нокти Елегантна комплект писалка с лъскава дръжка, лесен за използване инструмент за очна линия, подходящ за домашен салон

BGN 5.66

Искрена услуга Ако имате проблеми с този продукт, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип за об�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.