• New
Tyrannosaurus re t -re динозавър на ловен занаят винил на закрито стикер на декала - синьо

Tyrannosaurus re t -re динозавър на ловен занаят винил на закрито стикер на декала - синьо

оценявам:
BGN 3.98

Продукти
На склад

Моля, обърнете внимание, че цветовете, показани в извадката на Swatch, могат да изглеждат различно на цвят от действителния декол въз основа на настройките на вашия монитор Показаният декал се предлага в различни размери и цветове. Чудесно за опитен майстор или прави забавен проект за разработване на млади художници. Забавна декола - тази деконация се предлага в различни размери и лъскави цветове и може лесно да се прилага върху много гладки повърхности. Можете да нанесете етикета върху различни повърхности, включително стъкло, метал, пластмаса и други. Изброените размери се отнасят до най -дългата страна на етикета. Творческите възможности са ограничени само до вашето въображение . Моля, обърнете внимание, че цветовете, показани в извадката на Swatch, могат да изглеждат различно на цвят от действителната декорация въз основа на настройките на вашия монитор . Творческите възможности са ограничени само до въображението ви . Направи си сам забавление - изведете своята хитрост на следващото ниво! Този етикет е лесен за прилагане и ще добави професионално ниво към вашия проект. Произведено в САЩ - използваните материали се получават от най -добрите американски компании и се създават в нашето съоръжение на Sniggle Sloth California до Оформете висококачествен продукт, който ще цените години наред.

Характеристики

Може и да ви хареса

Мажоретен мажоретен стикер Decal Die Cut - самозалепващо винил - устойчив на атмосферни влияния - направен в САЩ - много цветни и размери - Cheer V1

BGN 14.66

Стикерите са направени от първокласен самозалепващ винил и ще се придържат към почти всичко, като тради

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.