• New
Umitay Care Buffer Buffing Sanding Block Files Grit Acrylic Tool

Umitay Care Buffer Buffing Sanding Block Files Grit Acrylic Tool

оценявам:
BGN 2.67

Продукти
На склад

5x2 Ако имате въпроси по време на процеса на пазаруване или след покупката, не се колебайте да се свържете с нас и ние определено ще предоставим задоволително решение, както и задоволително обслужване!. Приемство : 10 PCS Премиум материал за допълнителна издръжливост.5cmhight качествен шлифовъчен блок файл за цвят : както е показано в Display10pc Буфер за грижа за шлифоване на шлифовъчни файлове на Display10pc, също така подходящ домашен блок файл Имайте продукт за Manicure / Pedicure100% чисто ново и високо качество.Професионална употреба на салона, също така подходяща домашна употреба, която трябва да има продукт за маникюр : 9. Много нов дизайн, лесен за използване.

Характеристики

Може и да ви хареса

Travel WalletStorage стилове Весела чанта за грим за жени Коледни козметични отпечатъци Козметична чанта Подарък Багхандж преносим преносим

BGN 10.73

Моден дизайн : Всички те са артикули за всеки сезон през цялата година Те също са страхотни подаръци, кои

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.