• New
Просветлени затруднени дънкови слънчеви шапки бейзболни шапки за жени и мъже

Просветлени затруднени дънкови слънчеви шапки бейзболни шапки за жени и мъже

оценявам:
BGN 2.33

Продукти
На склад

Подходящ за обиколка на главата : 54-60 cm. Трансисивният отвор се съхранява и шапката е в състояние да предотврати жицата, причинена от отвора.Просветлени затруднени дънкови слънчеви шапки бейзболни шапки за жени и мъже. Дължина на ръба : 7,5 см изискана изработка, използвайки многофункционален дизайн, фиксира версията на шапката, така че шапката да е по-издръжлива. Регулируем дизайн, лесен за адаптиране към главите на различните размери и няма да предизвика никакво налягане или неудобно. Разнообразие от цветни опции, стилен нов продукт, красива личност, може да бъде съчетано с различни цветове, генеричност. Материал : памук. Кристален памук, дишащ, подходящ за разнообразни дейности на открито, като бейзбол, тенис, туризъм, туризъм, къмпинг и др.

Характеристики

Може и да ви хареса

Guvpev Fashion Women Men Регулируем цветен блок Бейзболна шапка Етнически вятър отпечатан риболов на шапка на капачката - многоцветна, един размер

BGN 1.33

Описание : Модни жени мъже регулируем цвят Бейзболна шапка Шапка Етнически вятър отпечатан риболов на ш

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.