• New
Barclay sarouk ft. In. Ft. In. Ructangular reea rege in red

Barclay sarouk ft. In. Ft. In. Ructangular reea rege in red

оценявам:
BGN 62.05

Продукти
На склад

Вземете обикновена стая в изключителна само като добавите един от тези красиви килими! Цвят : червен Голямото разнообразие от размери, шарки и цветове ще ви помогне да поставите окончателно докосване и да внесете изтънченост и стил във всеки дом. Материал : Полипропилен. Чив за правоъгълна площ в червено. Топлата и неутрална комбинация от цветове ще отговаря на вашата цветова схема и вашата личност. Размери : 2'3 " x 3'11 ".Килими от тази колекция, изработени от тежък топлинен олефин и имат голямо разнообразие от модерни, европейски и персийски дизайни с вид и усещане за автентични ръчно изработени килими.- Sku : zx9ifnt157 Barclay Sarouk 2 ft.

Характеристики

Може и да ви хареса

Деня на вратата Деня на благодарността есен горски кафяви дървета природа пейзаж под рогозки, декор за дома, неплъзгаща се килим, 20x32in

BGN 2.67

Тази постелка на вратата е направена от висококачествена гума и нетъкана тъкан, мека на пипане, издръжл�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.