• New
3-буен капак на дивана на фотьойла, 1-местен кадифена дивана плъзгач с отделна облегалка и капак на възглавницата

3-буен капак на дивана на фотьойла, 1-местен кадифена дивана плъзгач с отделна облегалка и капак на възглавницата

оценявам:
BGN 2.67

Продукти
На склад

Лесен за инсталиране и поддръжка. Подробен Sizessmall диван : Дължина на дивана между 32 "-47 "; Среден диван : 57 "-70 "; Голям диван : 72 "-92 ". Надстройка на продукта. Спецификация : Velvet Color : Тъмно сиво; светло сиво; Таупе; тъмно синьо; син; кафе; бяло; черно; Светло кафяв : малък; Среден; Голям. Размерът на всяка облегалка е с дължина 32-40 инча, с дебелина 20-28 инча и 2-9 инча. Направете към различен монитор или екрани, цветовете могат да бъдат малко по -различни, както виждате, но никога не се променят атракциите. Перфектен дизайн. Всеки размер на възглавницата : дължина 20-25 инча, 20-27,5 инча с ширина и 2-9 инча с дебелина. Not Ice Please Вижте подробния размер на продукта на снимката, за да изберете най -подходящия диван покритие. Характеристики на ултра мека и нежна кадифена плюшена тъкан, богата, гъста и удобна; високата еластична и изработка правят тези дивани перфектни приспособления за повечето размери, практични и естетични за вашия декор В пропастта между гърба и зоната за сядане, за да се опресни визуалният ефект; задължителен за домовете с деца и домашни любимци, този диван плъзгач предпазва вашите мебели от петна, износване и разкъсване, докато предлага свежа естетика.Голяма изненада! Голяма продукция! Нашият наскоро модернизиран кадифен диван на диван приема сплит дизайн, дизайн на теглене и дизайн на капачки за душ, така че не само не е лесно да се измести, не деформиран, но и по -красив и може напълно да защити мебелите ви за диван! Това ще бъде голяма реформа! Тази красива и голяма корица на разтягания диван добавя стойност за всяка хол.

Характеристики

Може и да ви хареса

Деня на вратата Деня на благодарността есен горски кафяви дървета природа пейзаж под рогозки, декор за дома, неплъзгаща се килим, 20x32in

BGN 2.67

Тази постелка на вратата е направена от висококачествена гума и нетъкана тъкан, мека на пипане, издръжл�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.