• New
Креативен модел на детелина Ключов орнамент Декоративен Свети Патрик висулка Clover Keyring

Креативен модел на детелина Ключов орнамент Декоративен Свети Патрик висулка Clover Keyring

оценявам:
BGN 3.33

Продукти
На склад

Описание Перфектен за декора на ключодържателя и висулката за чанта. | Изработен от надеждни метални и стъклени материали, този ключодържател е здрав, безопасен и може да поддържа дълго време за използване. -Материал : метал, стъкло. | Дизайнът е уникален и има добро възпоменателно значение. -Колор : както е показано. Добрият избор на подарък за завършилите . -Дизайнът е уникален и има добро възпоменателно значение. -Разумната структура, Ключовата верига с четири листа детелини е лесна за украса и използване, може да ви донесе удобство . Здравите материали и страхотната изработка гарантират нейната практичност и издръжливост. Изходна висулка за ключодържатели, това е чудесен подарък за себе си и вашето семейство. Прекрасната изработка гарантира изисканите детайли и външен вид, деликатната ключова верига е много хубава нова година, рожден ден и великденски подарък . -изработен от надеждни метални и стъклени материали, този ключодържател е здрав, безопасен и може да поддържа дълго време за използване . -най -добрият подарък за ключодържатели за момчета и момичета, който можете да дадете на възрастни хора, съученик, тийнейджър. Добър избор на подарък за завършилите. Има гладко и удобно докосване и добър блясък. -Стурдни материали и страхотна изработка гарантират нейната практичност и издръжливост.

Характеристики

Може и да ви хареса

Лицев шал печат лице шал еластичен шал за лице много функционален печат лице шал еластичен дишащ миеща се лента за китка за миеща лента

BGN 7.33

Моля, вземете истинския като стандартшал за лиценз за лице на лицев шал еластичен шал за лице много функ

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.