• New
NJSHNMN Пълно покритие на жените Пълно покритие на безплатна дантела плюс сутиен с размер, зелен, 42 95de

NJSHNMN Пълно покритие на жените Пълно покритие на безплатна дантела плюс сутиен с размер, зелен, 42 95de

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Комфортни каишки - комфортни каишки за възглавница де -стрес раменете си Готините мрежести вмъквания осигуряват изглаждане на страничните и гърба за управление на издутини. Hand Wash - Препоръчва да измиете безжичния си сутиен с предно отпред в студена вода, за да запазите тъканта и да спестите енергия. Ласкателният шарен дизайн добавя женствено докосване и елегантно покритие към това без проводници голям сутиен за гърди, което го прави хубаво и практично парче. Още по -безжична поддръжка - 4 -посочната система за поддръжка осигурява по -високи страни за контрол на издутини, по -пълни чаши за естествено оформяне, по -широки, възвишени каишки за целодневна лекота и по -гладка гръб за подобрена стабилност. Сутиенът с мека пълна чаша плюс размер ви държи естествено покритие, включващо широки каишки с подплата с подплата, избягва страничното разливане и копае по раменете ви. Две стилни за избор, особено проектирани за дами с пълна фигура, която търси красив, поддържащ и комфортен сутиен. Препоръчайте да измиете ръчно и да висите само на сухо, избягвайте да използвате белина и измиване с гореща вода, за да удължите продължителността на живота си. Затваряне, което прави обличането на ветрец.Безжични сутиени за жени плюс разтвор за размер! Този безпроблемен сутиен с доста жакард чаши е проектиран с иновативна рамка за сутиен, която осигурява отлична поддръжка на гърба, която дори може да помогне за подобряване на стойката ви.

Характеристики

Може и да ви хареса

Сутиени за Deagia за жени подлагат на ежедневна мода плюс размер тел безплатно удобно избутване на сутиен бельо bralettes без тел розово xxxl 999

BGN 31.16

Закрепване на закрепване на закрепване на гърба и контур, универсален прекрасен деколте Кабелен сутиен

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.