• New
Акварелни завеси за животни за хола спалня лечение на прозорци Завършени завеси кухненски завеси

Акварелни завеси за животни за хола спалня лечение на прозорци Завършени завеси кухненски завеси

оценявам:
BGN 0.67

Продукти
На склад

Гладене с ниска температура, не избелвайте и не изсушете 1000+различни модели могат да съответстват на всички сцени на закрито и на открито. Много функционални : Тези декоративни завеси могат да филтрират малко светлина и да защитят поверителността. Гърбът на тъканта приема дизайн на вълни с висока плътност, който има добра устойчивост на бръчки и дишане. Перфектното съвпадение на цветовете, красиви и ярки модели и ясен и реалистичен печат правят всяко пространство идеално място да се насладите на прекрасно време. Гладене с ниска температура, не избелвайте и не изсушете. Това е и един от най -добрите подаръци за семейство, приятели, роднини или себе си. Тези шарени завеси могат да се измият машинно или ръчно измити в студена вода, окачени и изсушени, без да се притесняват от избледняване.Опции за множество размери : W52 × H63, W52 × H84, W52 × H95, W60 × H65in, (размер на две обединени парчета). Не е лесно да избледнявате и поддържате ярки цветове по време на дългосрочна употреба и измиване. Тези шарени завеси могат да се измият машинно или ръчно измити в студена вода, окачени и изсушени, без да се притесняват от избледняване. Няма химическо покритие, по -здравословно и по -безопасно за хората, особено за бебетата и децата. Какво ще получите : Комплектът включва набор от завеси (разделени на два панела) с 6 уроци в горната част на всеки панел.

Характеристики

Може и да ви хареса

Unicorns дъги се облаци звезди и кристали японски норен завеса за вратата на вратата на вратата на вратата Завеси за памучно бельо завеса

BGN 1.67

Супер мека ръка се чувства лесно да се сгъне компактно Супер меката ръка се чувства лесно да се сгъне ко�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.