• New
Hymarket Ръчно рисувана карикатура по котка скулптура - разрушителна, очарователна външен вид, ярки изрази, жизнен цвят, декоративна смола късметлия карикатура на кари

Hymarket Ръчно рисувана карикатура по котка скулптура - разрушителна, очарователна външен вид, ярки изрази, жизнен цвят, декоративна смола късметлия карикатура на карикатурата на котешката статуя, подарък

оценявам:
BGN 18.18

Продукти
На склад

36 " x 3 Поставянето му у дома или в офиса предполага здраве и щастие.)
Стил B : 6cm x 5. Смята се, че тези сладки котки носят здраве и щастие и прогонват всички нещастия и нещастие.
Моля, позволете Лека разлика в размерите поради различно ръчно измерване. Смята се, че тези сладки котки носят здраве и щастие и прогонват всички нещастия и нещастие.
Име на артикула : Катска скулптура
Материал : Смола
Характеристики : Очарователен, жизнен цвят, карикатура, разбиване на размера
Подробности за размера :
Стил D : 6cm x 6cm x 8cm/2.)
Стил A : 5. Той е конструиран от смолен материал.
Той е конструиран от материал смола.
Този продукт е напълно подходящ за Дом, домакинство, офис, спалня, парти и т.15 "(приблизително. изпращането на щастливата котка на семейства и приятели като празничен подарък, това ще бъде перфектен начин да създадете трайни, любящи спомени.
Има 4 различни размера, от които да избирате.
Пакетът включва :
1 х скулптура на котка, главно с очарователен външен вид и ярки изрази, нашите котешки статуи могат да бъдат поставени на рафтове за книги, крайна маса и други, добавяйки повече цвят и чар.)
Стил C : 5. Има 4 различни размера, от които да избирате .Описание :
Главно с очарователен външен вид и ярки изрази, нашите котешки статуи могат да бъдат поставени на рафтове за книги, крайна маса и други, добавяйки повече цвят и чар.

Характеристики

Може и да ви хареса

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.