• New
49cc инсулт газ бензинов моторизиран велосипеден мотор мотоциклет мотоциклет

49cc инсулт газ бензинов моторизиран велосипеден мотор мотоциклет мотоциклет

оценявам:
BGN 1.00

Продукти
На склад

Ако искате да го инсталирате сами, моля, прочетете внимателно ръководството за инсталиране Максималната скорост на този двигател е между 27-32 мили / ч. След като моторът ви е оборудван с този двигател, това може да ви помогне да спестите повече време и усилия. Този двигател е с въздушно охлаждане, за да запази топлината разсейва, докато работи, удължава живота на двигателя. Пакет включен1 x 49cc 4 rocke двигател с колан 1 x газов резервоар1 x пластмасов бензин горивна линия1 x стойност на горивото1 x регулируема верига idler1 x 44-зъбна и 9-дупка зъбно колело1 x верига предпазител1 x допълнителна широка манивела/корокер1 x влакново покритие за монтаж 9 x зъбно колело3 x метален задържащ сегменти1 x монтажна плоча за монтаж с универсални монтажни скоби1 x запалвател на свещ1 x тежък натоварване #415 Chain1 x Twist Grip Trottle с вграден превключвател за убиване1 x Регулируем кабел на дросела1 x Комплект монтажни болтове и гайки1*Английско ръководство тялото на двигателя е Изработен от силен и траен алуминий, докато корпусът е изработен от висококачествена пластмаса. Всички материали са строго подбрани, за да се уверят, че най-доброто изживяване . Този пакет се предлага с ръководство за инструкции.Спецификации Материал : Размер на алуминумпродукта : 27*23cm/10.

Характеристики

Може и да ви хареса

Homenesgenics плюс размер дамски върхове готини жени ежедневни секси модни летни тениски изрязване на туника с ръкав в ръкав отгоре блуза

BGN 10.73

95 '' Материал : полиестер, изработен от висококачествен плат, лек мек и удобен Всички дрехи са предназнач�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.