• New
Драйверът за захранване, LED контролер 2.4g AC180-260V за дома за спалня за светлината на тавана за хол за хол за

Драйверът за захранване, LED контролер 2.4g AC180-260V за дома за спалня за светлината на тавана за хол за хол за

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Благодаря за вашето разбиране4 G, тя поддържа интелигентен контрол на звука, като например за tmall genie, за Xiaoai Tongxue, за Baidu Xiao Du, за Xiaoyi, за дома, за ifttt и т.4 G Цвят за затъмняване без тим, не изолиран, пълна мощност.LED драйвер за затъмняване на гласовия контрол на гласовия контрол Дистанционно управление 2.4 G Интелигентен драйвер AC180-260 VSPECIFICATION : Тип на артикула : LED драйверматериал : PPColor : Както е показано в размера на Picture Product : Прибл. Вградени 4 нива на сегментиране Неутрална светлина, бяла светлина, жълта светлина, малка нощна светлина. След като се свърже с управлението на мрежата 2. Свържете захранващия кабел и обърнете внимание на положителните и отрицателните връзки.7inoutput мощност : 24-40 W x2input напрежение : AC180-260 Voutput напрежение : DC70-120 VOUTPUT ток : 220mawifi Стандарт : 2.4 GHAPP : За Ewelink тегло : приблизително. Мониторите не са калибрирани еднакви, цветът на елемента, показан на снимки, може да се показва малко по -различен от реалния обект.8oz Списък на пакети : 1 x LED драйвер Забележка : 1. Моля, разрешете 1-2 N грешка поради ръчно измерване. Моля, вземете истинския като стандарт.

Характеристики

Може и да ви хареса

Tiitstoy обувки Домакини многофункционални почистващи кремове без почистване на вода за почистване Крем за почистване до жълт артефакт

BGN 2.67

Лесен за носене, лесен за използване, може да ви даде еуфорично усещане Потопете гъбата в подходящо коли

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.