• New
Lumento жени нос блуза с дълъг ръкав върхове солиден цвят пуловер ежедневни суичъри с висока шия вино червено 2xl

Lumento жени нос блуза с дълъг ръкав върхове солиден цвят пуловер ежедневни суичъри с висока шия вино червено 2xl

оценявам:
BGN 12.56

Продукти
На склад

Можете да се насладите на топли и стилни в същото време . Моля, разрешете 1-3 см се различава поради ръчното измерване, благодаря. Дизайн - Жените небрежни пуловер разполагат със солиден цвят, ресни, мек и Удобен материал, моден нередовен подгъв, изрязан, свободен стил може да се побере повече за дами . Цветовете могат да бъдат малко по -различни в зависимост от настройките на компютъра и монитора. Повод : Пулоувърът на пискюла може да се носи на улицата или у дома, подходящ за празници, ваканции, пътувания, нощни клубове и др. Зимните върхове на жените са изработени от лека мека тъкан, която е топла и уютна, дишаща, удобна за кожата, удобна, перфектно ви държи топло през есента и студена зима . Материал : Изработен от полиестер, мек, удобен за кожата, удобен за носене, дизайнът на огромната версия осигурява достатъчно пространство за дейности. Съответствие : Нашите върхове са много подходящи за съвпадение на чорапогащи, дънки, гамаши, подходящи за ежедневни ежедневни тоалети. Съдържание на пакета : 1 х суичър за жени (други аксесоари не са включени) Съвети : 1. Моля, сравнете размерите на детайлите с вашите, преди да купите !!! 2. (Всички измервания в CM и моля, обърнете внимание на 1см = 0,39 инча, 1 инч = 2,54 см) Стил - Топ пуловер с ресни за жени, разхлабена блуза на нос, суичър с висок ръкав с дълъг ръкав. Материал - 65% памук 35% полиестер.

Характеристики

Може и да ви хареса

Секси танцов дълъг ръкав есенни върхове за модерни жени наклонени тениски тениска блуза вратовръзка на градиент на шикозни върхове

BGN 2.33

Съдържание на пакета : Моля, сравнете размерите на детайлите с вашите, преди да купите !!! Материал : 90% по�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.