• New
Сладки анимационни животни спално бельо комплект мека корица на корица

Сладки анимационни животни спално бельо комплект мека корица на корица

оценявам:
BGN 0.33

Продукти
На склад

Тези луксозни комплекти за спално бельо са меки и удобни, което позволява на вас и вашето семейство да си починете добре и да се подготвите за новия ден Перфектна декорация : Ярките и ясни модели са идеални за различни дизайни на стаи и могат да бъдат широко използвани в хотели, апартаменти или общежития. Меки и удобни характеристики : Гладкото усещане ви позволява да спите добре и да се събудите с енергия. Използването на този уникален комплект за спално бельо може да бъде приятно за окото, добавяйки очарователни цветове към пространството и да донесете комфорт на вашето семейство, деца, приятели и гости. и го поставете в завивката, така че да може да се използва (ние продаваме само корицата на одеяло, оделената трябва да бъде подготвена сами). Имаме много строги изисквания за цялата производствена линия : тъканта е без мръсотия, шевовете са без напукване, а опаковката е без липсващи части.Материал на корицата на Duvet : Копакът на одеялата е изработен от висококачествена полиестерна тъкан от микрофибър, която не е лесна за набръчкане и удължава експлоатационния живот на костюма. След измиване и е лесен за почистване. Цяла нощ ще спите здраво и удобно. Внимание! Внимание! Внимание! Внимание!. Перфектен за всички сезони и през цялата година употреба! Сладка мечта ви чака .

Характеристики

Може и да ви хареса

Кухненски декор и консумативи Пчелни фестивал Подарък Honeycomb пчелна дървена плакама творческа изолация висулка с много целта занаяти

BGN 0.67

Пчелен фестивал подарък пчелна пчелна дървена плакама творческа изолация висулка с много целта занаят�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.