• New
Bo Flower Quilt притежатели невидими безшевни пластмасови закопчалки за нокти здраво предотвратяване

Bo Flower Quilt притежатели невидими безшевни пластмасови закопчалки за нокти здраво предотвратяване

оценявам:
BGN 5.81

Продукти
На склад

Описание :
С характеристиките на без удар и невидим безпроблемен пластмасов пирон, щипката на държача за юрган е лесна за използване, просто трябва да поставите държачите на листа в листа Пластмасови нокти, проектирани да предотвратяват случайни драскотини по кожата ви. С характеристиките на без удар и невидим безпроблемен пластмасов пирон, клипът на държача за юрган е лесен за използване, просто трябва да вмъкнете държачите на листа в листа за покритие, натиснете бутона до горния отвор и го закрепите . Тези клипове също са лесни за премахване, когато не го използвате, можете просто да го поставите.
Пакетът включва :
1 кутия притежатели на юргани (включени 8бр) в домашни и градински постелки Друго спално бельо.
Моля, позволете лека разлика на размерите поради различни Ръчно измерване. Сладкият клип за държане на цветни юргани има анти-плътен дизайн, който ще захване здравословното ви покритие и няма да се освободи лесно, като предотвратява плъзгането на спалнята ви.
Сладкият клип за държане на цветни юргани има дизайн на анти-скид, който ще захване здравословното ви покриване и няма да се освободи лесно, като предотвратява плъзгането на леглата ви.
Той е направен от висококачествен ABS и памучен материал, който е екологичен и издръжлив за използване. Тези клипове също са лесни за премахване, когато не го използвате, можете просто да го поставите .

Характеристики

Може и да ви хареса

Памучен сатен масив бегач, 108 - полунощ лебед птица монохромни птици природа момиче печат персонализиран спално бельо от масата с лъжица

BGN 9.59

С Spoonflower всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при вс�

Кухненски декор и консумативи Пчелни фестивал Подарък Honeycomb пчелна дървена плакама творческа изолация висулка с много целта занаяти

BGN 0.67

Пчелен фестивал подарък пчелна пчелна дървена плакама творческа изолация висулка с много целта занаят�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.