• New
Grianlook жени върхове небрежни разхлабени солидни къси ръкави v Врат пуловер Блузна копчета тениска

Grianlook жени върхове небрежни разхлабени солидни къси ръкави v Врат пуловер Блузна копчета тениска

оценявам:
BGN 13.49

Продукти
На склад

3 Повод - небрежно, да работите или да играете навън, представете си, че носете тази тениска с шорти на Жан и можете да отидете на плажа и да се забавлявате. Представете си, че носете тази тениска с шорти на Жан и можете да отидете на плажа и да се забавлявате. Бутоните отпред добавят допълнителен блясък към това основно парче. Измерване - Моля, вижте нашата диаграма на размера във втората подробна снимка. Съвети : Диаграмата на генеричния размер не е нашият размер. Материал : Тази лятна тениска за жени е изработена от полиестер и памучна тъкан, удобна и дишаща, като ви дава меко изживяване и грижа за кожата ви. Мач - небрежен и универсален, съчетан с къси панталони, дънки, поли и други дъна, сдвоени с чифт дънкови шорти за готин, небрежен вид. Моля, сравнете размерите на детайлите с вашите, преди да купите !!! 2. (Всички измервания в CM и моля, обърнете внимание на 1см = 0,39 инча, 1 инч = 2,54 см) Стил - Малка ролка ръкави V Блуза на екипажа, тениска с къси ръкави с къси ръкави, летни солидни върхове V екипаж. Действието е по -добро от сърцето, елате бързо, за да го приберете вкъщи! Съдържание на пакета : 1 х жени Топ (други аксесоари не са включени) Съвети : 1. През лятото тази секси тениска с V-образно деколте може да бъде сдвоена с чифт дънкови шорти за готин, небрежен вид. Дизайн - прост, но зашеметяващ, бутоните отпред добавят допълнителен блясък към това основно парче. Цветовете могат да бъдат малко по -различни в зависимост от настройките на компютъра и монитора. Поводи : Този твърд цвят е небрежен, така че можете да го носите, за да работи или да играете навън.

Характеристики

Може и да ви хареса

Ризи за жени модерни летни дантели с къса ръкав квадратна шия туника върхове флорални отпечатани удобни блузи върхове свободни годни

BGN 11.73

Моля, позволете разлика на 13 cm, поради ръчното измерване Това е един от най добрите ви варианти за по топ

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.