• New
Jiaroswwei тюрбан шапка твърд цвят регулируема дама вятърна дантела под шал за ежедневно износване

Jiaroswwei тюрбан шапка твърд цвят регулируема дама вятърна дантела под шал за ежедневно износване

оценявам:
BGN 2.00

Продукти
На склад

Описание : Използвайки дизайн на твърд цвят, тази шапка е много проста и стилна и ви позволява лесно да съвпадате с дрехите Сезон : пролет, лято, есен, зима. И тази шапка е удобна за кожата, устойчива на износване, изискана и издръжлива. Дължината на шапката е 26 см, ширината е 19 см . Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Тази шапка е изработена от висококачествен модален материал, тя е много мека и удобна за носене. Характеристики : еластичен, твърд цвят, регулируем. Пакетът включва : 1 x шапка с помощта на твърд цветен дизайн, тази шапка е много проста и стилна и ви позволява да Мач с дрехите лесно. Цвят : Черно, тъмно сиво, светлосиво, камила, снежна пъпка, бежово, вино червено, армейско зелено, турмаризира детайли : Размер : 26см x 19cm/10. Освен това шапката е еластична, много удобна за носене, без стегнатост.) Забележки : Поради светлината и Разлика на настройките на екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките. Дължината на височината е 26см, ширината е 19 cm. И тази шапка е удобна за кожата, устойчива на износване, изискана и издръжлива. Тази шапка е изработена от висококачествен модален материал, тя е много мека и удобна за носене. Изпълнения, запознанства, дейности на открито, спорт, пазаруване, йога и други дейности.

Характеристики

Може и да ви хареса

Лого на лого на университета в Югоизточен университет забавни подаръци за мъже жени регулируем винтидж дънков татко бейзболна шапка

BGN 2.67

Памук, деним ? Препоръчва се да се измие на ръка и да се измие по малко Не натискайте и разтривайте, не маш

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.