• New
KALI_STORE Зимни палта за жени модерни женско яке, дълъг ръкав топло меко полярно леко палто с джобове синьо, xl

KALI_STORE Зимни палта за жени модерни женско яке, дълъг ръкав топло меко полярно леко палто с джобове синьо, xl

оценявам:
BGN 10.78

Продукти
На склад

Фаустовите кожени якета са модна тенденция за всички сезони Класическо топло яке, идеално за есента и зимата. Дизайн : Яке от руно, затваряне на цип, два топли ръчни джоба, маншети с оребрена подгъва, ежедневни и стилни, дълъг ръкав, джоб от две страни, контрастен цвят.Якета завой модно яке жени солидни изкуствени къси цветове Jaqueta Collar Coats Лятна вълна туризъм Зимни якета Жените. Можете да почувствате текстурата и няма да останете разочаровани от това издръжливо изкуствено кожено яке. Колар : V Вратна типа : ТИП НА СРЕДСТВО и всякакви дейности на закрито или на открито . Можете да го сдвоите с небрежна тениска и дънки, или стилна рокля и ботуши, за да покажете уникалния си стил в нощта навън. = 0,39 инча) Пол : Дължина на жените : Дълга 【Комбинация】 Това изкуствено кожено яке е подходящо за пролет, есен и зима. Материал : Полистерсерна сезона : Падане, Зима. На компютър и настройки 【Материал】 Използваме висококачествени материали, за да произвеждаме всяко парче от изкуственото кожено яке, така че е много меко и няма неприятни миризми. , висококачествен полиуретанов факс, който ви държи на сухо при лек дъжд и вятър от проникване на материала в студено време.

Характеристики

Може и да ви хареса

Качулки за жени с дълъг ръкав качулка женски моден солиден цвят дълъг ръкав с качулка разхлабена пуловер ежедневна суитчър отгоре fragarn

BGN 0.33

32''63cm / 2417''XXL121642116cm / 45 Ежедневно облекло, кариера, запознанства, спорт, училище, работа, улично облекло и т.

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.