• New
Голям февруари - Purple Crystal Heart Coach Вие сте обичан кръг гривна

Голям февруари - Purple Crystal Heart Coach Вие сте обичан кръг гривна

оценявам:
BGN 11.72

Продукти
На склад

Вие сте по -обичани, отколкото някога ще знаете, че кръгът на вечността е символичен за безкрайна вяра в посланието, което е отпечатано около ринга Малкото семейно сърце е приблизително 0,57 х 0,53 х 0,12 инча (HXWXD), без да включва цикъл. Кристалното сърце за рожден ден е приблизително 0,50 х 0,52 х 0,15 инча (HXWXD), без да включва цикъл. Гривната се регулира от 6,5 до 8 инча. Гривната се регулира от 6,5 до 8 инча. Вие сте по -обичани, отколкото някога ще знаете, че кръгът е приблизително 0,50 х 0,50 х 0,10 инча (HXWXD).Сребърен тон Голям февруари - лилав рожден ден кристал Сребърен тон Сърдечен треньор Вие сте обичан кръг гривна. Това са мотивационни или сантиментални послания до потребителя. Назад се отличава с античен модел на цветя. Назад се отличава с античен модел на цветя. Малкото семейно сърце е приблизително 0,57 х 0,53 х 0,12 инча (HXWXD), без да включва цикъл. Прави страхотен подарък! Моля, обърнете внимание : Нашите продукти са в безопасност, но не са предназначени за деца 14 години и по -млади. Назад е гладък и заоблен.

Характеристики

Може и да ви хареса

Солидна 14k жълто злато, гравираща идентификация на име на бар етикет овална ID Figaro гривна - със защитена закопчалка за заключване на омари 8

BGN 3.00

Изработена с най висококачествена изработка 14 K жълто злато, гарантирано, удостоверено с 14 K печат.Матер�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.