• New
Памучни мъже жени лятна риболовна шапка солиден цвят рибар плаж фестивал слънчева шапка кофа капачка

Памучни мъже жени лятна риболовна шапка солиден цвят рибар плаж фестивал слънчева шапка кофа капачка

оценявам:
BGN 2.67

Продукти
На склад

note : Възможно е да има малко цветни изкривявания поради различни компютърни разделителни способности Можете да измиете шапката на кофата с твърд цвят на ръка или от пералня, което е много удобно. Репониран като размер 56-58 см, което е подходящо за повечето мъже и жени. Дизайнът на плътния цвят прави тази риболовна шапка да съвпада добре с други дрехи и ежедневни аксесоари. Рибарката от памук е проектирана като твърд цветен стил, който е лесен и удобен за съвпадение с други дрехи. Шапката с твърд цвят е проста в дизайна, която е подходяща както за мъжете, така и за жените. Може да има леки грешки поради различно измерване на ръцете. Мъжете жените кофат е изработена от памук, който е издръжлив и подходящ за кожата за използване.Описание на памук, риболовната шапка е удобна за кожата и може да се използва за дълго време. Пакета включва : 1 * шапка.

Характеристики

Може и да ви хареса

Guvpev Fashion Women Men Регулируем цветен блок Бейзболна шапка Етнически вятър отпечатан риболов на шапка на капачката - многоцветна, един размер

BGN 1.33

Описание : Модни жени мъже регулируем цвят Бейзболна шапка Шапка Етнически вятър отпечатан риболов на ш

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.