• New
хол удобен люлеещ се стол за хол стол жълт

хол удобен люлеещ се стол за хол стол жълт

оценявам:
BGN 0.33

Продукти
На склад

Покрита с висококачествена тъкан и изпълнена с висока плътност и меки гъби "Военна удобен люлеещ се стол стол хол Стол жълт. Висока подлакътник на облегалката и уютен подлакътник : Този ергономичен стол може да ви осигури силна подкрепа за цялото ви тяло. Нещо повече, като поставите ръцете или ръцете си върху удобни подлакътници, ще намалите умората . Високо контуриран дизайн и ергономична височина на ръката Добавете още прелести към това парче. Високата облегалка ви осигурява с облекчаване на облегалката ви осигурява сла Страхотен комфорт и безопасност. Здрава и издръжлива конструкция : Цялата рамка е изработена от твърда дървесина, която е достатъчно здрава, за да поддържа до 300 фунта. "Удобен люлеещ се стол : Дизайнът люлеещ се стол осигурява шикозно място за отпиване на чаша кафе, гмуркане в приказна книга или просто комфортно размазване на времето. Вдъхновена от модерния дизайн от средата на век, този люлеещ се стол се чувства като у дома си в разсадник, хол или всяко споделено пространство .

Характеристики

Може и да ви хареса

Tradecan Washable Kraft Paper Container Повторно използване на хартиена торбичка Организатор Цветни торбички Плантатор Капак за декорация и съхранение

BGN 1.33

Неразпределяща се, сгъваема торбичка за плантатор за декорация и защита Всяко семейство се нуждае от та

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.