• New
Хемотон завой уплътнителна ръкава топлина свиване на думите съединители водоустойчиви терминали

Хемотон завой уплътнителна ръкава топлина свиване на думите съединители водоустойчиви терминали

оценявам:
BGN 3.33

Продукти
На склад

00cm /1 - Полиолфиновата тръба се свива с топлина и осигурява запечатана конструкция за защита на жицата вътре. - В къщата могат да се използват и конектори за уплътнение на спойка. - Поради високото водоустойчиво, тези тръби обикновено се предпочитат в автомобилния сектор, както и в морския сектор. | Поради високата водоустойчива, тези тръби обикновено се предпочитат в автомобилния сектор, както и в морския сектор. Топлинните свиващи се конектори на думите имат висококачествени и могат да се прилагат във влажна среда като лодка или в ежедневието ви. Характеристики
. - Размер : около 4. - Цветните кодове на тези епруветки за свиване позволяват лесен избор за правилното приложение. Този комплект за конектори за топлинно свиване може да се използва в различни проекти за окабеляване. - Връзката за уплътнение на спойка осигурява перфектно прилягане във всяко приложение. Можете да ги използвате за домашно приложение, както и за научни проекти. | Цветните кодове на тези епруветки за свиване позволяват лесен избор за правилното приложение. - Материал : Пластмасов и калаен пръстен. - Цвят : както е показано. | Конекторите за уплътняване на уплътнителя могат да се използват и в къщата и училището. | Полиолфиновата тръба се свива с топлина и осигурява запечатана конструкция за защита на жицата вътре.

Характеристики

Може и да ви хареса

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.