• New
Pedort Men Jacket костюм за ежедневни небрежни якета с леки риза с дълъг ръкав черни, 2xl

Pedort Men Jacket костюм за ежедневни небрежни якета с леки риза с дълъг ръкав черни, 2xl

оценявам:
BGN 19.06

Продукти
На склад

Висококачествената изработка и плат правят палтото да изглежда по -модерно и напреднало Можете да изпитате утеха, независимо дали излизате или у дома. Материя от полиестер, мека и удобна за кожата, дишаща и удобна, дебела и топла, не е лесна за деформация или избледняване. Моля, проверете нашата диаграма на размера, преди да поръчате . Подходящо за мъже с различни форми и размери. Мъжкото яке е идеално за рожден ден, Коледа, новогодишен подарък за съпруг, баща, брат, приятели и т.Това мъжко палто и яке има удобно и свободно прилепване, което ви позволява да го носите лесно и без тежест. Яке за есен и зима, Коледа, пазаруване, запознанства, събиране на приятели, парти за рожден ден, ежедневие, ваканционни пътувания и др. Това палто може да отразява вашата уникална визия и чар в различни поводи и да ви накара да изглеждате по -мода и готино.

Характеристики

Може и да ви хареса

Мъжки костюми палта плюс размер плътно цветен бутон надолу с дълъг ръкав с яка блейзери модна удобна работа Бизнес официални якета ВМС XL

BGN 2.33

q2 : Ще се свие ли или избледнява? A2 : Имахме някакъв тест и няма да се свие или избледнее след измиванеq3 : И�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.