• New
Памучен сатен фланцираща ръб шамар, евро - конска илюстрация на Дала цветя фолк скандинавски изкуства животни коне флорална детска стая пролетна вила от печат по п?

Памучен сатен фланцираща ръб шамар, евро - конска илюстрация на Дала цветя фолк скандинавски изкуства животни коне флорална детска стая пролетна вила от печат по поръчка спално бельо с лъжица

оценявам:
BGN 2.00

Продукти
На склад

Нашият Sateen разполага с фин блясък и гладка ръка, проектирани да омекват с всяко измиване Цялата естествена памучна тъкан е идеална за дишащо, уютно спално бельо. Направен по поръчка в САЩ. Печатът е представен от двете страни с затваряне на плик отзад. възглавницата/пълнежа не са включени. Смесете и съвпадайте отпечатъци, за да създадете свое уникално персонализирано пространство. Нашият Sateen разполага с фин блясък и цялата естествена памучна тъкан е идеална за дишащо, уютно спално бельо. 100% италиански памучен сатен. Размери на възглавницата с възглавници : 30 ”x 30”. Оригинален дизайн Авторско право : Nadja Petremand. Възглавница Шам Кинг : 41 "x 24". Индивидуален срам на възглавници с 2 "" фланциран ръб.Дала конна илюстрация цветя народна скандинавска възглавница за възглавница от възглавници от спонфлууерни фланци с възглавници се правят от маслен мек, 100% естествен италиански памучен сатин и са чудесен начин да въведете уникални модели и поп цвят на вашата стая. С Spoonflower всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба и всяка поръчка е отпечатана при поискване само за вас! Моля, обърнете внимание - Докато ние сме направили всичко възможно да представим точно цвета, цветовете могат да се представят на екрана на компютъра по различен начин, отколкото на отпечатаната тъкан.

Характеристики

Може и да ви хареса

Sunnymall стол покрит сватбена декорация на сватбена декорация солиден цвят полезен прахоустойчив ленти за многократна употреба на стола

BGN 5.60

Дължината и ширината на този продукт е 70см и 12см Такава страхотна крила за стол е подходяща за декориран

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.