• New
Шапка жени лято на открито слънцезащитен крем слънчева шапка вол слънчева шапка колоездене покритие лице готина шапка рибарска шапка мъже риболовна шапка армия з?

Шапка жени лято на открито слънцезащитен крем слънчева шапка вол слънчева шапка колоездене покритие лице готина шапка рибарска шапка мъже риболовна шапка армия зелено

оценявам:
BGN 2.00

Продукти
На склад

Нетна капачка на комари : шапка на насекоми с дишаща мрежа, можете да я съхранявате отгоре на шапката, когато не се нуждаете от функцията на мрежата UPF 50+ капачка за комари : капачката на мрежата на насекомите е направена от висококачествена полиестерна тъкан с a Широка ръба, ефективно предпазваща лицето и шията от директна слънчева светлина .Close String Closure Handwash само ☀ МОСАТНО МЕТНА КАПА : Шапка на насекоми с дишаща мрежа, можете да я съхранявате отгоре на шапката, когато не се нуждаете от функцията на мрежата. Полиестерна тъкан с широк ръб, ефективно предпазваща лицето и шията от пряка слънчева светлина. Сгъваема и опакована : шапката на комари може лесно да се сгъва и постави в чанта или куфар.

Характеристики

Може и да ви хареса

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.