• New
Kitsin Kitchen Sheer завеси, сплайсинг на райета дизайн на лента за текст

Kitsin Kitchen Sheer завеси, сплайсинг на райета дизайн на лента за текст

оценявам:
BGN 7.19

Продукти
На склад

Кафе завесите позволяват естествена светлина, отворете завесите и получавате пълната топлина на слънцето Сервирайте добре : Не само тези кухненски завеси на Voile осигуряват уединение, но и позволяват на меката светлина на слънцето да се влива леко в стая. Качествен материал : Нашите завеси от нивото на прозореца са изработени от първокласна тъкана от изкуствена бельо, боядисана от прежда, предлагайки ви удобна и здравословна среда. Voile чисти завеси ви дават възможно да оцените красивата сцена извън прозореца, а също така да ви дадат перфектна среда, за да се насладите на домашен Life Easy Cerethese Striped Voile завеси са лесни за инсталиране. Просто плъзнете завесата в широкия джоб на пръта и след това ги окачите на прозореца. Няма нужда от избелване. Завесите ще намалят ултравиолетовите лъчи на слънцето и ще предотвратят избледняването на мебелите ви. Описание : Цвят : Розово/Син/Кафяв/Зелен/Симатериал : Полиестернизира : 54 "x 15 ", 27 "x 30 ", 27 "x 24 ", 27 "x 45 ", 27 " x 36 "Тип на стаята : Кухня, баня, кафене Настройки, моля, разберете любезно. Premium Faux Linen Textured Textured Dysed тъкана тъкан при 120 GSM. Множество функции : Използвайте пригодените чисти завеси за кафе, за да покриете долната част на прозорците или да се използват само на прозорци по -къса дължина, той ще се координира и Подобрете външния вид на вашата кухня, баня, перално помещение, студио или каквото сте ги използвали . Стандартен размер : Пакетът включва 1/2 панелни нива. Тъканата тъкан, боядисана от прежда, ще ви предложи удобна и релаксираща среда и ще осигури усещане за селски и естетика за филтриране на светлините може да защити вашата поверителност и да позволи някаква естествена светлина в стаята ви.

Характеристики

Може и да ви хареса

Котешка тиква драпи декор късо панел джоб джоб джоб полупрозрачен прозорец Завест на топер Хелоуин панели Луксозни нива Style-E W: 35 H: 47

BGN 10.45

4 Забавен дизайн : Тези завеси за модели на тиква котка със сигурност ще надграждат вашия декор за дома б�

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.