• New
Marvel The Mighty Thor Retro Comic Book-Тениска с къс ръкав за деца-Персонализирано-атлетически флот

Marvel The Mighty Thor Retro Comic Book-Тениска с къс ръкав за деца-Персонализирано-атлетически флот

оценявам:
BGN 8.23

Продукти
На склад

Официален Marvel Merchandise Marvel Thor Thriss за мъже, жени, момчета и момичета; Тениски за ретро Marvel; Тениски на Marvel Comics; Тениските на могъщите Тор; Тениски на Отмъстителите; Marvel ризи за мъже Той е богът на гръмотевицата и син на Один Кратки вградени ръкави. Екранно изкуство. Етикет за разкъсване. Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка. Всяка поръчка се отпечатва при покупка и се счита за персонализирана. Тя може да бъде изпратена само на физически адрес, а не до P. 50 Съединени щати. Поради уникалния характер От тези елементи персонализираните елементи не могат да бъдат върнати или разменени, освен ако не са повредени или дефектни. Box, APO или FPO адрес. Залепени шевове за шия и рамо за издръжливост. Магия в детайлите. 100% памук преди рунки. Той е могъщият Тор! С надписи, взети направо от винтидж комичните корици на миналото на епохата, тази тениска Retro Thor е задължителна за сериозни фенове на комиксите на Marvel. 3/4 "сплетена с ребра яка. Притежават тази мощна тениска на Marvel като Тор притежава митичния си чук. Моля, разрешете 2-3 седмици за доставка . Врат на екипажа.

Характеристики

Може и да ви хареса

Kid Toddler ризи тениски 4-ти юли многоцветни отпечатани тийнейджъри момчета момичета новост сладък къс ръкав Unise Leisure Tops Baby Child Kids Playwear Streetwear

BGN 9.49

32 '' Размер : 110 Препоръчителна възраст : 56 години Бюст : 74см / 29 Новородени бебешки дрехи облекло за бебета

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.