• New
Джалиоинг дамски качулка пуловер върховете с дълъг ръкав с теглене на цветни блокирани тънки тренировки суичъри

Джалиоинг дамски качулка пуловер върховете с дълъг ръкав с теглене на цветни блокирани тънки тренировки суичъри

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Но цветът и яркостта могат да се различават малко поради различни компютърни монитори или други фактори Повод : Сладък топ, идеален за работа, небрежен, навън и около, ежедневно, бягане, спорт, туризъм, къмпинг, пикник, йога, фитнес зала, излет, пазаруване, улица, ваканция, клуб, парти, плаж, дом и други случаи.69 '"ръкав69 см/27. Някой попита Q1 : Качеството на дрехите е описано? A1 : Да, ако продуктът, който получавате, не е както е описано, ние сме готови да ви дадем пълно възстановяване. Благодаря ви за вашата страхотна подкрепа за нас! Материал : Полиестер. • Грижа за облекла : Поддръжка на ръчно измиване и машинно измиване.82 '' Рамото—— 50см/19. Размер на графиката/цветовете - моля, проверете диаграмата на размера по -долу, за да сте сигурни Вие, нашите размери сте азиатски размери и работете малки, препоръчваме ви да закупите 1 или 3 размера. Може да се носи и със суитчъри, жилетки, пуловери, върхове на пуловер, трикотажни облекла и други тоалети през есента и зимата, подходящи за всички сезони .Добре дошли в магазините на Jalioing, пожелавам да ви хареса да пазарувате в нашия магазин! * Всички наши продукти се произвеждат от нашите собствени фабрики в различни стилове и претърпяват строга проверка, за да ви осигурят задоволително обслужване и опит! * Ще направим всичко възможно да обслужваме всеки клиент, ако получите дефектен продукт/неправилен размер/грешни стоки, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще бъдем първи път да решите и да ви предоставим задоволително решение. Носенето му ви прави удобно през всички сезони! Материята е дишаща, устойчива на износване, мека и не лесна за хапване. • Относно цвета : Снимките показват истинските елементи без специална обработка. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Преди да поръчате, моля внимателно прочетете диаграмата на размера, която предоставихме на снимките.17' 'Дължина—— 74см/29. Платът има предимствата на добрата дишане, високата еластичност.

Характеристики

Може и да ви хареса

Качулки за жени с дълъг ръкав качулка женски моден солиден цвят дълъг ръкав с качулка разхлабена пуловер ежедневна суитчър отгоре fragarn

BGN 0.33

32''63cm / 2417''XXL121642116cm / 45 Ежедневно облекло, кариера, запознанства, спорт, училище, работа, улично облекло и т.

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.