• New
Njshnmn женски суичър с пълна цип качулка ежедневно памучно яке с качулка, черно, m

Njshnmn женски суичър с пълна цип качулка ежедневно памучно яке с качулка, черно, m

оценявам:
BGN 0.33

Продукти
На склад

Качулки с цип за жени големи и високи идеални за спорта и ежедневните носения всеки повод Продуктът колективно - есента на жените и зимата плюс размер всеки стил в стил ежедневна топла студена ветроустойчива яке. Есен и зимен сезон може да издържи студено, удобно плюшено, стил на палто в голям размер, издръжлив и без цвят, ръчно миещ се, машинно миещо се. Универсалната динамика на качулката в своята материя „Дизайн превъзходно качество е лека и мека, износена до всяко време, регулируема структура на теглене, дълъг ръкав, плюс размер, дъно на лентата, джобни ежедневни висококачествени качулки. Проблем след продажбата - Уважаеми, когато се препоръчва да се купи, се препоръчва да опитате . Качулки за жени плюс дизайн на размер, които изглеждат модерни и са идеални за горещ климат, този първокласен памучен качулка е удобен за носене.Женски цветен блок джобно яке с качулка за жени с плюс размер дамски дълъг ръкав висококачествен памучен качулка! Висш качествен плат и мек, удобен и стилен специализиран в дизайна. Време за качество и доставка - Този продукт се произвежда от голяма фабрика, а обработката под всеки ъгъл е строго контролирана . Палта за жени - Вносено зимно яке, дъждовни палта за жени, зимни палта за жени, женско палто с дълъг ръкав, есенно и зимно палто на жените.

Характеристики

Може и да ви хареса

Качулки за жени с дълъг ръкав качулка женски моден солиден цвят дълъг ръкав с качулка разхлабена пуловер ежедневна суитчър отгоре fragarn

BGN 0.33

32''63cm / 2417''XXL121642116cm / 45 Ежедневно облекло, кариера, запознанства, спорт, училище, работа, улично облекло и т.

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.