• New
Измиваеми топлинни резистентни плочи, 70% PVC 30% полиестер, абстрактно арт деко кухненска маса, 12 18 парче

Измиваеми топлинни резистентни плочи, 70% PVC 30% полиестер, абстрактно арт деко кухненска маса, 12 18 парче

оценявам:
BGN 10.19

Продукти
На склад

Защита на масата : предпазва масата от топлинно увреждане и може да бъде добра защита срещу драскотини и петна Разливанията и петна от храна могат лесно да бъдат изтрити с влажна кърпа или почистени с четка и сапунена вода, не се изисква измиване на машини, петна не оставят никакви остатъци или обезцветяване на плакатите и могат да бъдат използвани повторно.Деликатният дизайн на Arget Art Deco Placemat е перфектният аксесоар за масата и може да се използва на маси за тъмно дърво, бели маси, кафяви маси, стъклени маси и други маси. PVC маса подложка, подходяща за семейни ежедневни, кухня, трапезария, сватба, рожден ден, парти и други декорации за маса, може да се използва вътрешно и открито. Висококачествен материал : 70% PVC и 30% полиестерни влакна. Неплъзгащо се и издръжливо : Текстурираната повърхност на плакатите помага да се запазят чиниите на място и да им предотвратят да се подхлъзват по време на хранене . лесно да Чисто : Устойчивият материал за петна улеснява почистването и поддържането; Изплакнете с вода или избършете с влажна кърпа и можете да я използвате отново. Топлинни устойчиви : Ефективната изолация на плакатите може да достигне 176 ° F (80 ° C).

Характеристики

Може и да ви хареса

Коледна лепенка за леене на ленени бегачи парти декорация зимен празник трапезарна маса бегач на закрито декорации за трапезарна маса

BGN 2.67

универсална : тя перфектно може да украси дългата ви трапезарна маса, кухненска маса, камина, камина, тра

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.