• New
Женска шапка солиден цвят fau fai fur heady облекла безмилостна горна шапка за ски

Женска шапка солиден цвят fau fai fur heady облекла безмилостна горна шапка за ски

оценявам:
BGN 4.78

Продукти
На склад

Ако го носите, ще бъдете по-очарователни Характеристики : Твърди цвят, мек, плюшени детайли : Обиколка на шапката : 62cm/24. подходяща е за дейности на открито през есента или зимата, като пазаруване, игра, парти и т. Шапката е топла и удобна за носене. Изработен от висококачествен изкуствен козина, акрилни фибри и памучен материал , тази шапка е топла и удобна за носене. Благодарение на дизайна на изкуствената козина, тази празна горна шапка има добро задържане на топлина, което ви държи топло в студено време .) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде Малко по-различно от снимките.Описание : С пухкав дизайн тази празна топ шапка има моден външен вид, тя е много привличаща вниманието и популярна. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Благодаря на дизайна на изкуствената козина, тази празна горна шапка има добро задържане на топлина, което ви държи топло в студено време. Ако го носите, ще бъдете по-очарователни. Хат обиколката е 62см, височината на шапката е 13c. Обиколката на шапката е 62 см, височината на шапката е 13 см . Той е подходящ за дейности на открито през есента или зимата, като пазаруване, игра, парти и т. Пакетът включва : 1 x шапка с пухкав дизайн, тази празна горна шапка има моден външен вид, тя е много привличаща вниманието и популярна.

Характеристики

Може и да ви хареса

Лого на лого на университета в Югоизточен университет забавни подаръци за мъже жени регулируем винтидж дънков татко бейзболна шапка

BGN 2.67

Памук, деним ? Препоръчва се да се измие на ръка и да се измие по малко Не натискайте и разтривайте, не маш

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.